Hanımağa ders verdi

Emzirme ile ilgili yazdığı yazısıyla eleştirilen Ömür Gedik'e tepkiler bitmiyor. Ali Ağaoğlu'ndan bir çocuğu olan Petek Ertüre de Gedik'i yerden yere vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2015 Güncelleme 08 Ağustos 2015, 00:00
Hanımağa ders verdi

İÇİNDEKİLER

Giyim tarzı ve kırdığı potlarla sık sık gündeme gelen Ömür Gedik'in geçtiğimiz günlerdeki 'emzirme yazısı' büyük tepki çekti. Emzirmekten hoşlanmadığını ve 2 ay sonra bıraktığını söyleyen Gedik, "Cinsel obje olarak görmekten bir türlü vazgeçemediğim memelerin kutsal olduğu söylenen bu görevine alışamamıştım bir türlü" diyerek tepki çekmişti. Gedik'e ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun hayat arkadaşı Petek Ertüre'den tokat gibi cevap geldi.

ALİ Ege isminde bir erkek çocuğu olan Ertüre, Ömür Gedik'e şu sözlerle gönderme yaptı: "Asıl bu düşünce sapıklık nasıl bir anne olduğunu evladına sormalı. Gerçi hiç ilgilendi mi evladıyla merak ediyorum!!! Bu derece kutsal ve hassas olayda sakın yorum yapma! Ben emzirmek için çok mücadele verdim. 6 ay sadece emzirebildim, sütüm az geldi. Keşke 2 yıl olsaydı, yer mekan dinlemeden emzirirdim gururla. Bence yazıyı değiştir. Ve tüm annelerden özür dile."