Türkboylar

Hacı ve Hakan Sabancı ile Selhan Aloğlu'nun aralarında olduğu 6 sosyetik playboy, Las Vegas'ın gözde mekanı Hakkasan'a gitti. Barkovizyondan 'Hoşgeldin Türkiye' yazısıyla selamlanan ekip, kulüpte Türk bayrağı açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2015 Güncelleme 17 Mayıs 2015, 00:00
Türkboylar

İÇİNDEKİLER

ABD'nin en gözde mekanlarından biri Türkler'in vatan sevgisiyle coştu... Hacı ve Hakan Sabancı, Selhan Aloğlu, Kaan Kalyon, Selahattin Aksoy ile Emircan Şahin, geçtiğimiz günlerde hep birlikte ABD tatiline çıktı. Sosyetik playboylar, önceki akşam eğlenmek için de Las Vegas'ın en gözde mekanlarından Hakkasan'ı tercih etti. Mekanın müdavimi olan ekip için barkovizyona işletmeciler tarafından İngilizce olarak "Hoşgeldin Türkiye" yazıldı.

'HELAL OLSUN'

Bu jest karşısında coşan sosyetik işadamları, mekanda Türk bayrağı dalgalandırdı. Bununla da yetinmeyen 6 playboy, çoğunluğu ABD'li müşterinin olduğu mekanda Tarkan şarkıları çaldırdı. Eğlencenin doruğuna çıkan sosyetik playboylar, çekilen fotoğrafları "Türk olmaktan gurur duyuyoruz" diyerek paylaştı. Genç işadamlarının fotoğraflarına takipçileri "Helal olsun, yaşasın Türkboylar" yorumları yaptı.