Şahan görgüsüz

Lüks otomobilleri evinin garajına sığmayan Şahan Gökbakar yeni aldığı cipini de görücüye çıkarttı. Bütün arabalarının plakasını özel olarak 'SG' yaptıran komedyen için "Şahan Görgüsüz" esprisi yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2015 Güncelleme 18 Şubat 2015, 00:00
Şahan görgüsüz

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar lüks otomobil tutkusundan vazgeçmiyor. Sürekli yeni aldığı arabalarıyla haber olan Gökbakar, son olarak 750 bin lira değerinde 2015 model Range Rover Vogue marka lüks bir cip satın almıştı. Yeni oyuncağını Rumelihisarı'ndaki evinin önüne park eden Gökbakar, yine komşularını kıskandırdı.

GARAJINDA 'SG' TAKINTISI
Daha önce de arabalarını sokağa park ettiği için komşularının tepkisini çektiği iddia edilen komedyen, yine kimseyi umursamadı. Gökbakar, yeni arabasının plakasını da özel olarak adının ve soyadının baş harfleri olan 'SG' yaptırdı. Şahan Gökbakar'ın ismini plakaya yazdırması ise bu kez espri konusu oldu. Ünlü komedyenin plaka takıntısını eleştirenler, "Plakalardaki 'SG' 'Şahan Görgüsüz' anlamına geliyor" diyerek espri yaptı. Ünlü komedyenin garajında bulunan 650 bin Euro'luk Bentley, 300 bin Euro'luk Porche 911, 250 bin Euro'luk Range Rover ve 100 bin Euro'luk BMW 5.25'in de plakaları 'SG'den oluşuyor.

UFUK ÖZCAN