Buzlar eridi

Cem Yılmaz, Ayşe Hatun Önal'la ayrıldı; eski eşi Ahu Yağtu ile bir araya geldi! Hatun yüzünden araları açılan eski eşler, dün oğulları Kemal'i 'Buz Devri Canlı' isimli şova götürdü. Çift, aile boyu mutluluk pozu verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:00
Buzlar eridi

İÇİNDEKİLER

Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz'ın sürpriz bir şekilde başlayan aşkları, aynı hızla sona erdi. İkilinin ayrılığı ise en çok ünlü şovmenin oğlu Kemal'e yaradı! Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'la Ayşe Hatun Önal birlikteliği yüzünden görüşmeme kararı almış ve eski eşler, yaklaşık 2 buçuk ay bir araya gelmemişti. Ancak ayrılığın ardından Cem Yılmaz'ın ilk işi, Yağtu ile arasındaki buzları eritmek oldu. Yılmaz, eski eşi ve oğlu Kemal'i Volkswagen Arena'da düzenlenen 'Buz Devri Canlı', gösterisine götürdü. Gösteri boyunca anne ve babasının ortasında oturan minik Kemal ise son derece neşeliydi.

TEK KELİME ETMEDİLER
Gösterinin ardından soluğu oğullarıyla Etiler Nusret'te alan eski eşler, mekan çıkışı Kemal'i elinden tutup mutluluk pozu verdi. Özel yaşamıyla ilgili her zamanki gibi tek kelime etmeyen Cem Yılmaz, daha sonra kendi kullandığı lüks ciple Ahu Yağtu ve oğlunuUlus'taki evlerine bıraktı.

UFUK ÖZCAN