Amca kaçtı Eda yandı

Adnan ve İndra Taşpınar, piyasaya borç takıp Dominik'e kaçtı. Sahibi oldukları mekan ve sosyal medyadaki hesaplarını kapatan çiftin alacaklıları ise Adnan Taşpınar'ın yeğeni Eda Taşpınar'ın peşine düştü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 01:40
Amca kaçtı Eda yandı

İÇİNDEKİLER

Can Ateş'ten sonra bir başka sosyetik daha borçları yüzünden ülkeyi terk etti! İkoncan Eda Taşpınar'ın amcası Adnan ile yengesi İndra Taşpınar, sadece 1 gecede sırra kadem bastı. Sahibi oldukları 'Propaganda' isimli mekanı yine 1 gecede boşaltan, mekanda çalışan herkesi mağdur eden Taşpınar çiftine, 26 Ocak'tan beri kimsenin ulaşamadığı ortaya çıktı.

'AMCAMLA İLGİM YOK'
Propaganda'nın çalışanları ve Adnan Taşpınar'ın diğer alacaklıları ise kendisine ulaşamayınca Eda Taşpınar'a yöneldi. Sosyetik ikoncana hem telefon hem de sosyal medya aracılığıyla ulaşan alacaklılar, Taşpınar'ı canından bezdirdi. Arayan herkese baba yarısı amcasıyla ilgisi olmadığını söyleyen ikoncan, çareyi telefon numarasını değiştirmekte buldu.

CAN ATEŞ'LE AYNI ANDA!
Kimselerin ulaşamadığı Adnan Taşpınar'ın ise eşi İndra'nın memleketi olan Dominik'te olduğu konuşuluyor. Eşiyle kayıplara karışan Dominikli yenge de kimsenin kendilerini bulmaması için instagram hesabını da kapattı. Bu arada Adnan Taşpınar ile yakın dostu Can Ateş'in aynı dönem ortadan kaybolması akıllarda soru işareti bıraktı.

TAKVİM ÖZEL/ UFUK ÖZCAN