Şahane yatırım

Bir müzayedeye katılan şovmen Şahan Gökbakar, 375 bin liralık tablo alarak yatırımını bu kez resim sanatına yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2015 Güncelleme 20 Ocak 2015, 00:42
Şahane yatırım

İÇİNDEKİLER

Türk sinema tarihinin gişe rekortmeni Şahan Gökbakar, önceki gün Zorlu Center'da gerçekleştirilen 30. Beyaz Çağdaş ve Modern Sanat Müzayedesi'ne katıldı. Film sektörüne yaptığı yatırımlarla bilinen Şahan, bu kez tercihini resim sanatından yana kullandı. Müzayedeye tek başına katılan ünlü komedyenin, tercihini daha çok Türk sanatçıların eserlerinden yana kullandığı öğrenildi. Ünlü komedyen, konuşulanlara göre müzayedede merhum sanatçı Burhan Doğançay'ın 'Kurdela' isimli serisinden 'Rift' isimli beyaz fonlu şaheserini 250 bin liraya satın aldı.

BİLİNMEYEN TUTKUSU

Bu eserin yanı sıra başka sanatçılara ait tablolar ve heykeller de satın alan Şahan Gökbakar'ın önceki gün müzayedede 375 bin liralık eser aldığı söyleniyor. Bugüne kadar filmlerinden kazandığı parasını daha çok lüks otomobile harcamasıyla bilinen Şahan Gökbakar'ın böylece bilinmeyen bir başka tutkusu daha da ortaya çıkmış oldu. Ünlü komedyenin yakın çevresine göre de Gökbakar'ın Rumelihisarı'ndaki villasında birçok sanat eseri bulunuyor.

TRİLYONLUK DAVA

Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4'ten alacağı 25 milyon lirayı ödemediği iddiasıyla dağıtım şirketi Tiglon'un sahibi Murat Akdilek'e açtığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Gökbakar'ın iddiası ve mahkemenin yaptığı inceleme sonucunda davaya iki faktoring şirketi de müdahil oldu.