TV Delikanlısı

Fenerbahçeli futbolcu, bir kulüpte nişanlısına asılan İbrahim Çelikkol'la kavga etti. Yazılı açıklama yapan Şahin, oyuncu için 'TV delikanlısı, karaktersiz' dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2015 Güncelleme 10 Ocak 2015, 00:56
TV Delikanlısı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gece Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışı oyuncu İbrahim Çelikkol'la yumruk yumruğa kavga eden Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin'in öfkesi dinmek bilmiyor! Çelikkol'un nişanlısı Emel Demiryürek'i rahatsız etmesi üzerine oyuncuyla kavga eden Şahin, olaya eski sevgilisi Ebru Polat'ın adının karışmasıyla çileden çıktı. Polat ile İbrahim Çelikkol'u aynı masada gördüğü için ünlü oyuncuyla tartıştığı yazılan Fenerbahçeli futbolcu, dün yaptığı yazılı bir açıklamada ise İbrahim Çelikkol için şöyle sert ifadeler kullandı:

'KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN!'
"Sanırım o akşam, yanımda nişanlımı rahatsız edebilecek karakterde olan bir TV delikanlısı korunmaya çalışılıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Yaşanan olay, tamamen bir karaktersizin nişanlımı rahatsız etmesinden dolayı olmuştur." Olaya adı karışan Ebru Polat ise "Bir tarafta karaktersiz denilen aksine çok delikanlı bir adam, diğer tarafta çok sevip saydığım bir isim. Ama her şeyden önce unutulmasın ki ben de nişanlıyım" diyerek kavgayla bir ilgisinin olmadığını açıkladı.