İlk mektup Sezen'den

Deniz Seki'nin yazarımız Özgür Aras aracılığıyla yaptığı mektup çağrısına ilk kulak veren isim Sezen Aksu oldu... Minik Serçe, 'Dik dur! Hapishaneyi Verimhane'ye çevir' diyerek meslektaşının yanında olduğunu herkese ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2014 Güncelleme 21 Kasım 2014, 01:36
İlk mektup Sezen’den

İÇİNDEKİLER

Girdiği cezaevinde zor günler geçiren Deniz Seki, yazarımız Özgür Aras aracılığıyla sevenlerine "Bana mektup yazın" çağrısı yapmıştı. Bu çağrıya ilk kulak veren isim Sezen Aksu oldu. Deniz Seki'ye ulaştırılmak üzere duygusal bir mektup kaleme alan Minik Serçe, Seki'ye "Dik dur" mesajı verdi.

İLK KEZ KONUŞTU

Öte yandan Deniz Seki'nin yakalandığı gece yanında olan nişanlısı Faruk Salman'dan da ilk açıklama avukatı aracılığıyla yapıldı. Salman, bazı gazetelerde yer alan "Deniz Seki'yi, Faruk Salman'ın babası yakalattı" şeklindeki haberlere isyan etti.

'AİLEMİN İLGİSİ YOK'

Seki'nin yakalandığı evin de kendisine ait olmadığının altını çizen Faruk Salman, "Ailemin, yakalanma olayıyla kesinlikle bir ilgisi yoktur" dedi. Ünlü popçuyla yurt dışına kaçmayı planlamadığını da belirten işadamı, kişiliğine ve özel hayatına saygı duyulmasını istediğini de belirtti.

DÜĞÜN DIŞARDA OLACAK

Faruk Salman, Deniz Seki ile cezaevinde evleneceğine dair çıkan haberleri de yalanladı. Nişanlısının suçsuz olduğuna inanan Salman, şu açıklamayı yaptı: "Deniz'in aklanacağına inancım sonsuz. Her iki tarafa yakışan koşullarda bir düğünle evleneceğiz. Deniz, özgür kaldığı zaman düğünümüz olacak."