Baba ilgi!

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, bayramı koruma ordusuyla Kıbrıs'ta geçirdi. Funda Arar şarkılarıyla eğlenen Demirel, gördüğü ilgiyle gecenin assolisti oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2014 Güncelleme 07 Ekim 2014, 00:00
Baba ilgi!

İÇİNDEKİLER

Bayram tatilini Kıbrıs'ta geçiren 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, önceki gün Kaya Artemis Otel'de sahne alan Funda Arar'ı dinlemeye gitti. Arkadaşları ile birlikte geldiği otelde felekten bir gün geçiren Demirel, Arar'dan özel parça istedi. Ünlü sanatçıya en sevdiği şarkı olan 'Huysuz ve Tatlı Kadın'ı bilip bilmediğini soran Demirel'e Arar, "Siz de eşlik ederseniz seve seve okurum" yanıtını verdi. 2 bin kişilik koro eşliğinde şarkıyı birlikte söyleyen Süleyman Demirel ile Funda Arar, davetlilerden tam not aldı. Baba, şarkı söylediği sırada el hareketleriyle tempo tutarak da müzisyen ruhunu konuşturdu.

ARAR'IN SESİNE ÖVGÜ YAĞDIRDI
Uzun süre sağlık sorunları ile uğraşan Süleyman Demirel'in neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Memleketi Isparta dışında en sevdiği yerin yavru vatan Kıbrıs olduğunu söyleyen Demirel'e gecede davetlilerin ilgisi ise oldukça büyüktü. Türk halkının "Baba" lakabını verdiği 9. Cumhurbaşkanı'na koruma ordusu eşlik ederken, eğlenmeye gelen vatandaşlar, Demirel'le fotoğraf çektirmek için yarışa girdi. Gördüğü ilgi sayesinde oldukça keyiflenen Demirel, Funda Arar'ın sesine hayran olduğunu da söylemeyi ihmal etmedi.