Aşkları uyuştu!

Oyuncu Murat Yıldırım'ın boşandığı eşi Burçin Terzioğlu, uyuşturucu davasında tanıklık yapmadı. Özge Özpirinççi ise eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan'ın eroin kullanmadığını anlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2014 Güncelleme 02 Ekim 2014, 00:04
Aşkları uyuştu!

İÇİNDEKİLER

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan 53 sanıklı ünlülerin uyuşturucu davasına devam edildi. Duruşmada ifade veren Murat Yıldırım, "Ne evimde ne arabamda ne de üzerimde uyuşturucu bulunmadığı, hiçbir satıcıyla görüşmem olmadığı halde uyuşturucu temin etmekle suçlandım. Yeniden geriye dönük testler yapılmasını istiyorum" dedi.

YÜZÜNE BAKMADI!
Yıldırım'ın savunmasının alınmasının ardından tanıkların dinlenmesine geçildi. Yıldırım'ın boşandığı eşi Burçin Terzioğlu, tanıklık yapması için salona alındı. Mahkeme Başkanı tanık sandalyesine gelen Terzioğlu'na, "Yıldırım eski eşi olduğu için tanıklık yapmak zorunda değilsiniz. İster ifade verirsiniz, isterseniz 'istemiyorum' deyip çekip gidebilirsiniz" diye hatırlattı. Terzioğlu ise "İstemiyorum" dedi. Sanık sandalyesinde oturan eski eşi Yıldırım'ın yüzüne bile bakmadan salondan ayrıldı.

İÇTİĞİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Ancak aynı davada, geçmişe saygı duyulan bir olay da yaşandı. Sanıklar arasında bulunan Engin Altan Düzyatan için ise eski sevgilisi tanık sandalyesine geldi. Şu anda Neslişah Alkoçlar ile evli olan Engin Altan Düzyatan için ifade verdi. Oyuncu Özge Özpirinççi "Engin ile 5 sene beraberdik, 7-8 ay nişanlı kaldık. Daha sonra ayrıldık. Engin'in uyuşturucu temin ettiği kişilerle ilgili bilgim yoktur. Bildiğim kadarıyla uyuşturucu kullanmıyordu" diye konuştu.