Seferberlik

Sezen Aksu, Bodrum sezonunu önceki akşam açtı. Kiralık yatla denize açılmadan önce Gümüşlük'te yemek yiyen Minik Serçe için onlarca kişi seferber oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 01:04
Seferberlik

İÇİNDEKİLER

POP müziğin dev ismi Sezen Aksu, bu yaz da geleneğini bozmadı. Her yaz Bodrum'a gelip buradan kiraladığı yatla Ege ile Yunanistan'ın koylarını gezen Minik Serçe, önceki gün de soluğu Bodrum'da aldı. Ünlü sanatçı, yönetmen Abdullah Oğuz'un evinde bir süre dinlendikten sonra kalabalık arkadaş grubuyla Gümüşlük'teki Mimoza isimli mekanda akşam yemeği yedi. Sezen Aksu'nun restorandan çıkmasıyla ise ortalık karıştı.

GAZETECİLERE ANLAMSIZ TAVIRLAR
Minik Serçe'nin elinden tutup koluna girerek düşmesini önlemek isteyen bir arkadaşı, kendilerini görüntüleyen gazetecilere öfke saçtı. Sağa sola bağırıp eliyle görüntü alınmasını engellemeye çalışan bu şahısın aksine Sezen Aksu objektiflere gülümsedi. Ardından kendisini tekneye götürücek olan zodyak bota binen ünlü sanatçıya bu sırada birçok kişi de yardım etti. Minik Serçe'nin bavullarını taşıyan arkadaşları, diğer taraftan da teknede eksik olup olmadığını kontrol etti. Sezen Aksu ise Gümüşlük'te kendisi için ilan edilen seferberliğin ardından kiralık teknesine giderek mavi yolculuğuna başladı.

Sezen Aksu, restorandan çıkıp zodyaka yürürken bir dostu cep telefonuyla ışık tutarak önünü görmesini sağladı. Arkadaşları büyük heyecan yaşarken Minik Serçe ise her zamanki gibi mütevazı kişiliğini konuşturdu.