Tugay'ı dövdürdü

Süreyya Yalçın; 4 yıllık aşkı Tugay Gökkaya'yı hem kalbinden hem de vücudundan sildi. İkoncan, 'Tugay' yazılı dövmesinin yerine kuş tüyü figürü yaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2014 Güncelleme 24 Temmuz 2014, 00:00
Tugay’ı dövdürdü

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin en gözde isimleri arasında yer alan ve lüks hayatıyla imrenilerek takip edilen Süreyya Yalçın'ın yüzü aşktan yana yine gülmedi. Yıllar önce Kerem Dürüst ve Önder Bekensir'le nikah masasına oturan ikoncan, 2 boşanmanın ardından aradığı aşkı Tugay Gökkaya'da buldu. Bir dönem haklarında "Gizlice evlendiler" diye haberler de çıkan Süreyya Yalçın ile Gökkaya, geçtiğimiz haftalarda ise büyük aşklarını sessiz sedasız noktaladı.

DİĞER DÖVMESİ NE OLACAK?
Ayrılığın ardından Tugay Gökkaya'nın ABD'deki evlerinde bulunan eşyalarını Türkiye'ye yollatan sosyetik ikoncan, ardından da soluğu arkadaşlarıyla Dubai'de aldı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen Süreyya Yalçın'ın ilk işi, dövmecisinin yolunu tutmak oldu. Sosyetik ikoncan, sağ eline yaptırdığı ve 'Tugay' yazılı dövmesini sildirdi. Süreyya Yalçın, eski aşkının isminin yerine renkli bir kuş tüyü figürü yaptırdı. Bu arada sosyetik ikoncanın, kasığında bulunan ve üzerinde yine Tugay Gökkaya'nın yüzü olan dövmesini nasıl kamufle edeceği ise merak konusu oldu.

Sosyetik ikoncan, sağ elinin yan kısmına yeni yaptırdığı renkli dövmesinin fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak da eski aşkına "Seni artık tamamen sildim" mesajı gönderdi.