TAKVİM Çeşme'de

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2014 Güncelleme 15 Haziran 2014, 00:00
TAKVİM Çeşme’de

İÇİNDEKİLER

ÖN BALAYI
İşadamı Bedri Güntay'la evlenmek için gün sayan Pelin Karahan; önceki akşam Alaçatı'daydı. Mini şortuyla dikkat çeken güzel oyuncu; 3 aylık hamile olduğuna dair çıkan haberlerle ilgili yorum yapmadı. Karahan ile Güntay, yemeğin ardından dostlarıyla buluştu.

ŞİMDİDEN BRONZ
Sevilen Hakan Meriçliler, Çeşme sezonunu açtı. Alaçatı sokaklarında dolaşırken hayranlarının ilgisi ile karşılaşan ünlü oyuncunun, henüz yaz başı olmasına rağmen bronzlaştığı gözlendi.

MALDİVLER DÖNÜŞÜ ALAÇATI
6 Haziran'da evlenen Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, düğünün ardından Maldivler'de balayı yapmıştı. Türkiye'ye dönen ünlü çift, önceki akşam ise ikinci balayı adresi olarak seçtikleri Alaçatı'da objektiflere takıldı.

KALABALIK SIKTI
Çeşme sezonunu açan bir diğer ünlü isim de Emre Belözoğlu oldu. Önceki akşam eşi Tuğba Hanım ile Alaçatı sokaklarını gezen yıldız futbolcu, yüzünü saklayıp "Çok kalabalık" diye söylendi.

ATEŞ YİNE SUS PUS
Eski sevgilisi Meryem Uzerli'den olan kızını görmek için geçtiğimiz hafta Berlin'e gittiği söylenen Can Ateş, önceki akşam da Alataçı'ta objektife takıldı. Ateş, Uzerli ve kızıyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kahraman DURAK