Cannes aşk festivali

Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne aşıklar da katıldı... Burak Sağyaşar, Hatice Şendil'e Cannes'da evlilik teklifi etti. Eda Taşpınar ile Can Verdi de oradaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2014 Güncelleme 22 Mayıs 2014, 01:49
Cannes aşk festivali

İÇİNDEKİLER

Usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve 'Altın Palmiye' için yarıştığı 'Kış Uykusu' filminin oyuncu kadrosu; geçtiğimiz gün Cannes Film Festivali'ne çıkarma yaptı. Soma'daki facia nedeniyle buruk geçen festivale, önceki gün de Cansu Dere; L'oreal'in davetlisi olarak gitmişti. Cannes Film Festivali'ni yerinde izlemek isteyen ünlü isimler ise önceki akşam ortaya çıktı.

DİZ ÇÖKÜP, SÜRPRİZ YAPTI

Bir süredir vergi rekortmeni avukat Can Verdi ile aşk yaşayan Eda Taşpınar, önceki akşam Cannes'dan döndü. Atatürk Havalimanı'nda sevgilisinin elini bir an olsun bırakmayan sosyetik ikoncan, bronz teniyle 500 metre uzaktan fark edildi. Önceki akşam Cannes'dan dönen bir diğer aşıklar ise Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'dı. Festival sırasında sevgilisine sürpriz yapan Sağyaşar'ın Cannes'da Şendil'e romantik bir evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Kaldıkları odada kendisine diz çöküp evlenme teklif eden sevgilisinin sürpriziyle havalara uçan güzel oyuncu; mutluluk çığlıkları atarak Burak Sağyaşar'ın evlenme teklifini kabul etti.

HALiL ÇiLiNGiR