Kabus hortladı

Senem Kuyucuoğlu, 'ağabeyim gibi' dediği Mert Ortaç'tan bir darbe daha yedi. 2 gün sonra ortaya çıkan hacker; güzel modeli şimdi de kredi kartı dolandırıcılığıyla suçladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2014 Güncelleme 10 Mayıs 2014, 00:00
Kabus hortladı

İÇİNDEKİLER

Ünlü manken Senem Kuyucuoğlu'nun twitter hesabını ele geçirip buradan birçok paylaşımda bulunan hacker Mert Ortaç, 2 günlük suskunluğunu dün bozdu. Daha önce genç modelin kokain partilerinde çekilen fotoğraflarını twitter'dan paylaşan, Senem Kuyucuoğlu'nu fuhuş ve fuhuşa aracılıkla suçlayan Ortaç, yine şok iddialarda bulundu.

BU KAÇINCI SUÇLAMA!

Senem Kuyucuoğlu'nu Defne Joy Foster'ın ölümüyle de suçlayan hacker Mert Ortaç, dün ise genç modelin 'dolandırıcılık yaptığını' öne sürdü.

ÇELİŞKİLİ SÖZLER

Ortaç, Senem Kuyucuoğlu'nun twitter hesabından şunları yazdı: "Senem Kuyucuoğlu, 30 Nisan'da daha önce Nişantaşı City's AVM'de bulunan Troy Apple mağazası ve Aqua Florya'da bulunan Pupe Apple Store'dan sahte kredi kartıyla bilerek gidip teslim aldığı iPhone 5 telefonlar sebebiyle İstanbul Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nce gözaltına alınmıştır."

Ünlü model ise 30 Nisan'da gözaltına alınmasıyla ilgili; "Mert Ortaç'ın benim mailimden başkalarına attığı şantaj mesajları yüzünden polis beni sorguladı" demişti.