Aşk smacı

Kıvanç Tatlıtuğ'un Fransız aşkı; Türkler'den vazgeçemiyor. 1 aydır Semih Erden ile birlikte olduğu ortaya çıkan Florence Eugene, Milli basketbolcuyla önceki akşam el ele yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2014 Güncelleme 08 Mayıs 2014, 01:53
Aşk smacı

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı reklam filminde oynayan ve sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Florence Eugene, Türk erkeklerinden vazgeçemez oldu! Ünlü oyuncuyla beraberliği sayesinde Türk yapımcıların da dikkatini çeken Fransız modelin, Tatlıtuğ aşkı 7 ay önce sona erdi. Türk ve Hollywood ortak yapımı "Panzehir" filminde rol aldığı için İstanbul'dan uzaklaşmayan Florence Eugene, bu sırada basketbolcu Semih Erden ile tanıştı.

ROMANTİK EĞLENCE
Fransız güzel ile Milli basketbolcu; bundan 1 ay önce de aşk yaşamaya başladı. 22 yaşındaki Florence Eugene ile 28 yaşındaki Erden'in ilişkileri ise ilk kez önceki akşam ortaya çıktı. Önce Fransız güzelin rol aldığı "Panzehir" filminin galasına katılan ikili, ardından eğlenmek için Reina'ya gitti. İçeride romantik anlar yaşayan genç çift, çıkışta el ele yakalandı.