Başarılı çapkın

Oyuncu Özgü Namal'ın eski aşkı işadamı Başar Savur'un yeni gözdesi Burcu Esmersoy. Aşk arefesindeki ikili, geçtiğimiz günlerde kendilerini sinema salonuna hapsederek basından kurtuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2014 Güncelleme 27 Nisan 2014, 02:01
Başarılı çapkın

İÇİNDEKİLER

Evlilik hazırlığı yaptığı işadamı Sami Kiresepi'den ayrıldıktan sonra birçok ünlü erkeğin göz hapsine aldığı Burcu Esmersoy, şu sıralar yeni bir aşka yelken açmak üzere... Güzel sunucunun kalbine girmeye çalışan kişi ise daha önce oyuncu Özgü Namal ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren işadamı Başar Savur. İkili, yeni başlayan arkadaşlıklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Birbirini tanıma aşamasında olan Savur ve Esmersoy, geçtiğimiz günlerde Zincirlikuyu'daki bir alışveriş merkezinde buluştu. Birbirine aşk dolu bakışlar atan Esmersoy ile Savur, AVM'ye gazetecilerin geldiğini öğrenince sinema salonuna koşarak 'Kaptan Amerika Kış Askeri' filmini izledi.

TAKTİKLERİ TUTTU
Basına birlikte görüntü vermek istemeyen ikili, zorla izledikleri filmden ayrı ayrı çıkarak gazetecilerden kaçmayı başardı. Esmersoy ve Savur'un önümüzdeki günlerde aşklarını göz önünde yaşayıp yaşamayacağı ise merak konusu.

GÖZLER BURCU'DA
Sami Kiresepi'den ayrıldıktan sonra adı birçok ünlü isim ile anılan Burcu Esmersoy'un Başar Savur ile ilişkisi hakkında ne diyeceği merak konusu?