VIP Türkler

Yunanistan'ın eğlence adası Mikonos'un en gözde mekanı Nammos; 12 Nisan'daki açılışına davet edeceği 500 kişiyi seçti. Dünya jet-setinin olduğu listede; Tarkan, Çapa çifti ve Serdar Bilgili de var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2014 Güncelleme 22 Mart 2014, 02:24
VIP Türkler

İÇİNDEKİLER

Son birkaç yıldır Türkler'in çıkarma yaptığı Yunanistan; bizim zenginleri çok sevdi! Krizde olan Komşu'nun eğlence adası olarak anılan Mikonos'un popüler mekanı Nammos da Türk müdavimlerine jest yapmaya karar verdi. Mekan sahipleri; 12 Nisan'daki açılış partisine çağırmak için dünya genelinden birçok yıldızın da bulunduğu VIP liste belirledi.

500 KİŞİLİK LİSTE YAPTILAR
Aralarında Paris Hilton gibi birçok yıldızın bulunduğu yaklaşık 500 kişilik listede 4 Türk'ün de ismi yer aldı. Mekan sahipleri, şarkılarıyla müşterilerini coşturan Tarkan, mekanlarına yüklü hesap ödeyen Şebnem ile Celal Çapa ve diğer müdavimleri Serdar Bilgili'yi partilerine davet edecek. Nammos'ta 15 litrelik "Armand De Brignac Midas" şampanya 120 bin euro'dan servis ediliyor, en öndeki şezlonglar da Nisan'daki açık artırmayla 5 bin euro'ya kiralanıyor.

ÇAPALAR MÜDAVİM
Şebnem ile Celal Çapa, 2012 yazında Nammos'ta 32 şişe şampanya açtırmış ve ödedikleri 17 bin euroluk hesapla uzun süre konuşulmuştu.

ÖZGE GÜRCAN