En pahalı Ankara seyahati

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2014 Güncelleme 22 Mart 2014, 00:00
En pahalı Ankara seyahati

İÇİNDEKİLER

İş adamı Murat Kadıoğlu ile boşanma arifesinde olan Simge Tertemiz, geçtiğimiz gün Ankara'da düzenlenen Meclis TV Medya Ödülleri gecesine katıldı. Sıkıntılı dönemi atlatmaya çalışan güzel sunucunun başına talihsiz bir olay gelmiş.
Kız arkadaşı ile birlikte Ankara'ya giden Tertemiz, ertesi gün İstanbul'a dönmek için yola çıkmış; fakat ne olduysa bundan sonra olmuş.
Kaldığı otelin görevlileri, Simge Tertemiz ve arkadaşının bavulunu araçlarının bagajına koymuş. Daha sonra kendi kullandığı arabasıyla otobanda giderken bagajın açık olduğunu fark eden Tertemiz, aracı yol kenarına çekerek, bagajı kontrol etmek istemiş.
Tertemiz; gördüğü manzara karşısında şoke olmuş! Çünkü açık olan bagajda ne kendisinin ne de arkadaşının valizleri yokmuş.
Geldiği yolu valizleri bulmak için geri dönen simge Tertemiz, valizlerinin çalındığını anlayarak hemen polise başvurmuş.
Güzel mankenin bavulunun içinde 5 bin lira nakit para, yüzük ve kolyelerinden oluşan bir set ve dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan elbiseleri bulunuyormuş.
Polis tutanaklarında içindekilerle ortalama değeri 30 bin lira olan bavul, kimliği belirsiz kişiler tarafından alınmış.
Yani anlayacağınız Simge Tertemiz'e Ankara'ya gitmek, 30 bin liraya mal olmuş.

Küçük Avşar fena dağıttı
Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri listesinde birinciliği kimseye kaptırmıyor.
O; hem filmleri, hem de şov programları ile milyonlarca hayranı olan bir isim.
Hülya Avşar… Fakat bu yazımda Avşar Kızı'ndan değil kardeşi Helin'den bahsetmek istiyorum.
Bildiğiniz gibi şimdiye kadar sansasyonel hayatı ile gündeme geldi. Bir ara gazeteciliğe soyundu fakat onda da umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz Pazar günü tesadüfen Rumeli Hisarı'ndaki 'Fuga' isimli mekana gittim.
Birçok ünlü oradaydı. O gece Helin Avşar'ın halini görünce yazmadan geçemedim. Helin, o akşam arkadaşları ile eğleniyordu. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde o kadar sarhoş oldu ki; kim görse haline benim gibi üzülürdü.
Yıllardır eğlencenin içinde olan Helin Avşar'ın neden bu kadar kısa sürede sarhoş olup dağıtmaya başladığını anlayamadım. Eğer alkolü bünyen kaldırmıyorsa içme, ya da dozunda iç...
Helin'i en son arkadaşlarının kolunda taksiye bindirilirken gördüm.
Şimdi diyeceksiniz ki herkesin eğlenmeye hakkı var. Evet herkesin hakkı var ancak tanınan insanların alkol alırken sonrasını düşünmeleri gerekiyor. Çünkü onların sarhoşluğu sıradan insanlarınkine göre 5 kat daha fazla dikkat çekiyor.
Nahoş şekilde anılmak istemiyorlarsa bu konuda daha dikkatli davranmak
zorundalar diye düşünüyorum.

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FİLMİ:
Need For Speed
HAFTANIN DİZİSİ: Kara Para Aşk
HAFTANIN MEKANI: Limoncello Akaretler
HAFTANIN RESTORANI:Big Chef's Anadolu Hisarı
HAFTANIN GÜNDEMİ: Bar Refaeli'nin ülkemize gelmesi

GÜNÜN SÖZÜ:
Gençlikte günler kısa, yıllar uzun.
Yaşlılıkta da günler uzun, yıllar kısadır.
(PANİN)