Gurur ayrılığı!

Burcu Esmersoy, yaz aylarında evleneceği Sami Kiresepi ile nişanı attı. İstenmeyen gelin durumuna düşmekten rahatsız olan güzel sunucu, 150 bin dolarlık yüzüğünü de iade etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2014 Güncelleme 12 Şubat 2014, 02:03
Gurur ayrılığı!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında evliliğe giden bir aşk daha hüsranla sonuçladı. Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile geçtiğimiz yıl New York'ta nişanlandığı Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş. patronu Sami Kiresepi ayrılık kararı aldı.

İSTENMEYEN GELİN Mİ?
Daha önce geçtiğimiz yıl 2 Ekim'de evlenmeyi planlayıp düğünlerini erteleyen Esmersoy ve Kiresepi, bu kez ilişkilerini noktaladı. İkili dostça ayrıldıklarını ve arkadaş kalmaya devam edeceklerini açıklarken, ilişkinin bitmesinin sebebinin ise Kiresepi Ailesi'nin Burcu Esmersoy'a mesafeli davranmasının olduğu konuşuluyor. Dedikodulara göre; ABD'li eski eşinin yüklü tazminat talepleriyle karşı karşıya kalan Kiresepi'nin babası; oğlunun güzel sunucuyla evlenmesine sıcak bakmadı.

YÜZÜĞÜ GERİ VERDİ
Bu durum karşısında 'evlilik sözleşmesi' bile yapmayı kabul ettiği konuşulan Esmersoy'un aileden yine mesafe görmesiyle ilişkisini gözden geçirme kararı aldığı konuşuluyor. İstenmeyen gelin durumuna düşmek istemeyen Esmersoy'un gurur yaparak nişanlısıyla ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Esmersoy, 150 bin dolarlık nişan yüzüğünü de Sami Kiresepi'ye iade etti.

GELİNLİK SİPARİŞİ VERMİŞTİ
Burcu Esmersoy, düğün için New York Madison Avenue'deki Vera Wang mağazasından gelinlik siparişini bile vermişti.