Kemal Gülman yasakları

Kemal Gülman, boşanma sürecinde annesi Feryal Hanım'ın yanında olan oğluna bir dizi yasak koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2014 Güncelleme 10 Şubat 2014, 00:00
Kemal Gülman yasakları

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının parmakla gösterilen iki ismi olan Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasındaki buzlar erimek bilmiyor. Geçtiğimiz sene eşi Kemal Bey'e açtığı 200 milyon liralık boşanma davasıyla gündem olan Feryal Hanım'ın bilindiği gibi bu evlilikten 17 yaşında Aslan isimli bir oğlu bulunuyor.
Boşanma davası ertesinde annesini destekleyen açıklamalar yapan Aslan, bu tavrıyla babasını çok kızdırmış olacak ki; Kemal Gülman, oğluna bir dizi yasak koymuş.
Geçtiğimiz haftalarda İsviçre'deki The Tasis School'da lise öğrenimi gören oğlu Aslan'ı İstanbul'a geldiğinde, şirketinden içeri sokmayan Kemal Gülman'ın kızgınlığı nedendir bilinmez daha da artmış.
Daha önce de Aslan için ABD'de uygun bir üniversite bulması için anlaştığı ajansın ücretini ödemekten son anda vazgeçen 82 yaşındaki Kemal Gülman; sakinleşeceğe de benzemiyor...
Kemal Bey, son olarak da eşi Feryal Hanım'ın yanı sıra oğlu Aslan'ın da tapusu üzerine olan tüm evlerine, yazlıklarına hatta yatına bile girmesini yasaklatmış.
21 yıllık evliliğin ardından kendisini ihanetle suçlayan eşi Feryal Gülman'a çok kızgın olan Kemal Bey; anlaşılan bu sancılı boşanma sürecinde yaşananları oğluna yansıtmadan duramayacak.
Anne ve babasının boşanıyor olmasının üzüntüsünü yaşamanın yanı sıra babası Kemal Bey'in kendisine sergilediği tavırlar yüzünden de moralinin son derece bozuk olduğunu öğrendiğim Aslan Gülman, umarım daha fazla yıpranmadan Feryal ile Kemal Gülman'ın boşanma davası sonuçlanır.

Yıldızhan'ın ikizleri oldu

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden biri olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz aylarda 'Sevgilim' isimli bir albüm çıkarmıştı. Üç yıl aradan sonra albümünü piyasaya çıkaran ve istediği başarıyı yakalayan Yıldızhan'ı şu sıralar ikinci kez büyük bir mutluluk sarmış.
Albümdeki başarısı ile büyük bir sükse yapan ünlü türkücü, şimdilerde 8. kez baba olma heyecanını yaşıyormuş. Daha önce 6 çocuğu olan ünlü oyuncunun imam nikahlı eşinden ikiz erkek çocukları dünyaya gelmiş. Geçtiğimiz hafta ikizlerini kucağına alan İzzet Yıldızhan'ın mutluluğuna diyecek yokmuş.
Böylelikle Yıldızhan'ın 3 eşinden; 6 erkek ve 2 kız çocuğu olmuş oldu. Bildiğiniz gibi İzzet Yıldızhan'ın 15 kardeşi bulunuyor.
Çocukları seven ünlü türkücünün, 8. kez babalık heyecanı yaşaması ile oldukça mutlu olduğu konuşuluyor.

22-02 açılış kapanış

Türkiye'nin en büyük müzik yapımcıları arasında yer alan Polat Yağcı, işletmeciliğe geri döndü. Yıllar önce mekan sahibi olan fakat daha sonra kendini yapımcılığa adayan Yağcı, elindeki mekanları bir bir devretmişti.
Türkiye'nin önde gelen 50 civarında şarkıcının yapımcısı olan Polat Yağcı, Bursa'da canlı performans mekanı açtı.
Geçtiğimiz cuma günü Bursa Görükle'de görkemli bir açılışla müzikseverlerin hizmetine sunulan 22-02 Bursa'ya yoğun bir ilgi vardı. 2 bin kişinin mekanı tıklım tıklım doldurduğu gecede Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ grubu, Bursalılar'a unutulmaz bir konser yaşattı.
MFÖ grubu ile ilk açılışını gerçekleştiği gece ben de ordaydım. Benim de çok sevdiğim dostlarımdan biri olan Polat, o gece o kadar heyecanlıydı ki, görmeniz lazımdı. "Neden böyle bir işe kalkıştın?" diye sorduğumda ise cevap veremedi. "Bir anda karar verdim" demekle yetindi. 22-02 Bursa'nın dekorunu ferahlığını sevdim.
Işıklandırması ve tavan yüksekliği mekana ayrı bir hava katmış.
Programın 22.00'de başladığı ve eğlencenin 02.00'ye kadar devam ettiği '22-02 Bursa' bu seneye damgasını vurur. Benden


GÜNÜN SÖZÜ:
Unutma; onu artık unuttum demek, bir kez daha hatırlamaktır aslında. [Can Yücel]

HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FİLMİ: Para Avcısı
HAFTANIN DİZİSİ: Karadayı
HAFTANIN MEKANI: 22-02 Bursa
HAFTANIN RESTORANI: Eftelya Balıkçısı
HAFTANIN GÜNDEMİ: Kayahan'ın üçüncü kez kansere yakalanması