Anasının kız

Her adım olay olan Demet Akalın'ın dün kucağına aldığı kızı, annesinin şöhretini solladı. Fotoğrafı 100 bin liraya satılan Hira'nın doğumuna 40 kişilik ekip girdi; Hira, twitter'da 'trend topic' oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2014 Güncelleme 05 Şubat 2014, 01:59
Anasının kız

İÇİNDEKİLER

Ülkenin en çok konuşulan ünlüleri arasında olan, tüm yaşamını magazinciler ve hayranlarıyla paylaşan Demet Akalın, dün hayatının en mutlu gününü yaşadı. Kızı Hira'yı sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi'nde kucağına alan ünlü popçu; büyük olay yarattı. Ancak annesinin pabucunu dama atan ve "Armut dibine düşer" dedirten Hira'nın şöhreti, şimdiden Demet Akalın'ı solladı.
40 GÜN KİMSE GÖRMEYECEK
Sosyal paylaşım sitesi twitter'da açılan 'Hoşgeldin Hira Prenses' konu başlığı; Türkiye gündemine üçüncü sıradan girdi. Demet Akalın ise kızının 4 sıra altında ve yedinci sıraya adını yazdırdı. Bu arada 3 kilo 70 gram ve 47 santimetre olarak dünyaya gelen Hira'nın babası Okan Kurt, doğumun 40 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Nazardan korktukları için 40 gün boyunca kızlarının fotoğrafını en yakınları dışında kimseye göstermemeye karar veren Demet Akalın ile Okan Kurt, Hira'nın fotoğrafını ise 100 bin liraya sattı. Çiftin, bu ücreti hayır amaçlı olarak kullanacağı açıklandı.

Doğar doğmaz annesinin yıllardır kimselere bırakmadığı şöhretini elinden alan Hira, twitter'daki Türkiye gündemine 3. sıradan girerek Demet Akalın'ı dört sıra solladı.

KURBANA İZİN ÇIKMADI
Kızı dünyaya geldiği zaman 11 tane kurban keseceğini açıklayan baba Kurt'a hastaneden izin çıkmadı. Bunun üzerine Mersinli işadamı, kurbanları iş yerinde kestirdi.

AYDIN HAMZA