Çare Gerede

Bennu Gerede; dedesi Hüsrev Gerede'nin de adının bir caddeye verildiği Nişantaşı'ndaki çöpler yüzünden Şişli Belediyesi'ne isyan etti. Gerede için; 'Tek çare Bennu' esprileri yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2014 Güncelleme 18 Ocak 2014, 01:43
Çare Gerede

İÇİNDEKİLER

Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede; dün sosyal medya aracılığıyla Şişli Belediyesi'ni topa tuttu. Yıllar önce dedesi Hüsrev Gerede'nin adının bir caddeye verildiği Nişantaşı'nın sevdalısı olan Gerede; yolu üzerinde rastladığı çöp yığınlarından sadece birinin fotoğrafını çekip instagram'da yayınladı. Gerede; üzerinde "Güler yüzlü, temiz Şişli" yazılı çöp kutusundan taşan çöplerin altına da şu kinayeli mesajı yayınladı: "Gerçekten çok temiz!" Bennu Gerede'nin bu fotoğrafına takipçilerinden gelen yorumlar ise şöyleydi:

'ŞİŞLİ TERK EDİLMİŞ DURUMDA'
"Şişli Belediyesi ortada yok. Zabıta ve temizlik işleri çalışmıyor. Kaldırımlar yamuk yumuk. Asfaltlar çökük. Şişli, terk edilmiş durumda", "Şişli'ye bakamayan İstanbul'un tamamına mı bakacak?", "Bravo duyarlılığınız için; tek çare Bennu!"

GERÇEKTEN ÇOK TEMiZ!
Gerede 'Güler yüzlü temiz Şişli' sloganının olduğu çöp kutusunun etrafındaki çöp yığınını çekip altına; "Gerçekten çok temiz!" diye yazdı.