Bu aşkı da ofsayt

Daha önce dostu Gökhan Şükür'ün eski aşkıyla birlikte olan Burak Yılmaz, şimdi de bir başka arkadaşı Oğulcan Engin'in eski sevgilisine gönlünü kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2014 Güncelleme 04 Ocak 2014, 01:16
Bu aşkı da ofsayt

İÇİNDEKİLER

Yeşil sahaların hızlı golcüsü Burak Yılmaz, aşk hayatında da form grafiğini zirveye taşıdı. Galatasaray maçlarında sık sık ofsayta düştüğü için eleştirilen yıldız futbolcu, sevgili seçiminde de 2. defa ofsayta düştü!

AŞKININ ADI; AFRA ÖZGEN...
Burak Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı Zeynep Selvili ilişkisi yüzünden yakın arkadaşı Gökhan Şükür'le karşı karşıya gelmişti. İddialara göre Şükür, eski sevgilisiyle birlikte olan Yılmaz'a demediğini bırakmamıştı. Galatasaraylı yıldız, Selvili'den ayrılıp yeni bir aşka da vakit kaybetmeden yelken açtı. Burak Yılmaz'ın yılbaşı akşamı sarmaş dolaş yakalandığı isim ise herkesi şaşırttı. 21 yaşındaki Afra Özgen; tıpkı Gökhan Şükür gibi Yılmaz'ın yakın dostu olan Oğulcan Engin'in eski sevgilisiydi. Özgen, Engin'in dışında son 2 yılda Hakan Sabancı, Yakup Pancar ve Umut Evirgen gibi birçok ünlü isimle aşk yaşayarak magazin gündemine gelmişti.

YAZ BOYU BiRLiKTE
Sarı-Kırmızılı takımın yıldız ile Oğulcan Engin'in yakın dostluğunun kanıtı bu kare. Yılmaz ile Engin, yaz boyu Çeşme'de arkadaş gruplarıyla birlikte tatil yapmıştı.

* Yeşil sahalarda sürekli ofsayta düştüğü için eleştirilen Galatasaraylı yıldız, son aşkı Afra Özgen yüzünden de arkadaşlarının tepkisini çekti.

* 2014'ü Kıbrıs'ta 21 yaşındaki aşkıyla sarmaş dolaş karşılayan Burak Yılmaz, bu karelerin silinmesini istemişti.


UFUK ÖZCAN