Şok iddia!

Ceyda Ateş'le alevlenen Toplusoy Ailesi'ndeki krizle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı: 'Üvey anne Suzan Hanım, aylar önce Buğra'yı evden kovdu'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2013 Güncelleme 28 Ekim 2013, 02:23
Şok iddia!

İÇİNDEKİLER

Roman Mağazaları'nın sahibi Turgut Toplusoy ve oğlu Buğra arasında Ceyda Ateş nedeniyle alevlenen kavgada yeni iddialar ortaya atıldı. Dedikodulara göre; Toplusoy Ailesi'ndeki gerginlik Buğra Toplusoy'un güzel oyuncuyla ilişkisinden çok önce başladı. Buna göre; baba Toplusoy'un eşi Suzan Hanım, bugüne kadar birçok aile ferdiyle olduğu gibi son olarak da Buğra ile ters düştü. Suzan Hanım ile üvey oğlu arasındaki kavga üzerine; baba Toplusoy, Buğra'yı evden kovdu.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ
Sosyetede kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre; babasından veto yiyen Buğra Toplusoy, yaşadığı üzüntü ve stres nedeniyle bir süre psikolojik tedavi gördü. Bu sırada Ceyda Ateş ile tanışan genç işadamı, güzel oyuncuyla ilişkisini de kısa sürede ilerletti. Suzan Toplusoy'un kendisi gibi Ceyda Ateş'i istemediğini düşünen Buğra Toplusoy, hem üvey annesi hem de babası Turgut Bey'le ilişkisini noktaladı. Bu arada şirket ve aile hayatında söz sahibi olan Suzan Hanım'ın eşi Turgut Toplusoy'un kardeşleri Muharrem ve Süleyman Toplusoy ile de arasını açtığı iddia edilmişti.