Patron isyanda

3 ay önce sağ ayağını kıran Cem Hakko, önceki gün yine koltuk değnekleri ile yürüdü. Hakko, 'Bıktım artık bir türlü iyileşemedim' diyerek isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2013 Güncelleme 23 Ekim 2013, 00:00
Patron isyanda

İÇİNDEKİLER

Spor tutkusu Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun başına yine iş açtı! Yelken, rüzgar sörfü, ralli, carting, motokros ve kayak gibi sporlarla ilgilenen işadamı, birçok kaza geçirdi. Ancak; bu kazalar bile Cem Hakko'yu spordan vazgeçiremedi. 2007'de düşüp sağ ayak bileğini kıran Hakko, 2008'de de motokros yaparken yine sağ ayak bileğini kırmıştı. İşadamının sol ayağı ise 2011'de çıktığı Göcek tatilinde; teknesiyle ilgilenirken kırıldı. Cem Hakko'nun yine sağ ayağı bu sefer de Ağustos'ta kite-sörf yapmak için teknesinden inerken kırıldı! Topuğunda tam 9 kırık oluşan işadamı, ameliyat edilse de sağlığına kavuşamadı. Önceki gün koltuk değnekleriyle görüntülenen Cem Hakko, gazetecilere isyan etti: "Lütfen beni çekmeyin. Zaten moralim çok bozuk. Ameliyat olmama rağmen bir türlü iyileşemiyorum."

iŞiNiN BAŞINDA
Önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde yeni açılan Vakko mağazasının önünde objektiflere takılan Cam Hakko, koltuk değnekleriyle yürüdü. Hakko, bu haline rağmen işlerini bir an olsun ihmal etmiyor.

AYDIN HAMZA