100 numara rezalet

Dün start alan Mercedes-Benz Fashion Week'in ilk gününe organizasyon hataları damga vurdu. Ünlü model Didem Soydan; 'Çöpler birikti, tuvaletlerin sifonu bile çalışmıyor' diyerek yetkililere isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2013 Güncelleme 08 Ekim 2013, 00:57
100 numara rezalet

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un en önemli moda organizasyonlarından biri olan Mercedes-Benz Fashion Week, adına yakışmayan bir şekilde start aldı. Birbirinden ünlü marka ve isimlerin yeni kreasyonlarını tanıttığı defilelerin adresi, bu sene Kuruçeşme Arena oldu. Organizasyondaki eksiklikler; hem mankenleri, hem seçkin davetlileri hem de defileleri takip eden yerli ve yabancı basın mensuplarını isyan ettirdi.

TWITTER'DA HAYKIRDI
Yetkililere en sert tepkiyi birçok defilede podyuma çıkan Didem Soydan gösterdi. Güzel model; defile öncesinde girecek tuvalet bulamayınca twitter'dan şöyle isyan etti: "Fashion Week yetkilileri, ilk günden daha gün yarılanmadan tuvaletlerin sifonu çalışmamaya, çöpler birikmeye başladı. Çişimi tutarak defileye çıkamam."

TUVALET iSYANI
Kuruçeşme Arena'da girecek tuvalet bulamayan manken Didem Soydan; "Çişimi tutarak nasıl defileye çıkabilirim?" diyerek yetkililere sitemini iletti.

DEKOLTE TARİH OLDU
SON aylarda kendisini dine adayan Tuğçe Kazaz, uzun bir süre sonra ilk kez Gizia defilesi için podyumdaydı. Bir dönem cesur görüntüleri ile defilelere damga vuran Kazaz'ın önceki gün giydiği 4 kıyafetinde de dekolte yoktu.

MODA TAKiBi
İstanbul Fashion Week'in ilk günkü defilelerini; Ahu Yağtu, Deniz Berdan ve Ece Gürsel gibi birçok ünlü izledi.

CESARETiNi KONUŞTURDU
Moda haftalarının en cesur isimlerinden Ebru Öztürk, bu sene de geleneğini bozmadı. Mercedes-Benz Fashion Week'teki 12 defilede podyuma çıkacak olan Öztürk, ilk gününde büyül


AYDIN HAMZA