Kara Deniz

Deniz Çakır, eski eşiyle sürekli gittiği mekandaydı. Anıları aklına gelince kadehleri devirdi. Gecenin finalinde ise çakır keyifti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2013 Güncelleme 17 Ağustos 2013, 02:30
Kara Deniz

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta yazarımız Özgür Aras, köşesinde yazdığı bir dedikoduyla gündemi değiştirdi. Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un Paris'te gizlice evlendiğini belirten Aras, ikilinin kısa bir süre sonra da sessizce boşandığını yazdı. İki taraf da bu dedikodu karşısında sessiz kalmayı tercih ederken, güzel oyuncu Deniz Çakır, önceki gece ortaya çıktı. Ayrılık sonrası sık sık alkollü şekilde basına yansıyan güzel oyuncu, aşk acısından kurtulmak için Eftelya Balık'taydı.

ARKADAŞLARI YARDIM ETTİ...
İbrahim Çelikkol'la da ilk kez bu mekanda görüntülenen Çakır'a, arkadaşları eşlik etti. Yaklaşık 6 saat restoranda oturan ünlü oyuncu, anıları gözünün önünde canlandıkça, kadehleri ardı ardına devirdi. Restoran çıkışı güçlükle yürüyebilen oyuncu, soru soran muhabirlere dakikalarca baktı. Çakır keyif olduğu gözlenen oyunucunun yardımına arkadaşları yetişti. Çağrılan taksiye arkadaşlarının yardımıyla güçlükle binen Deniz Çakır'ın hala aşk acısı çektiği konuşuluyor.


UFUK ÖZCAN