İkinci Boz vakası

Geçtiğimiz seneye Bodrum'da çekilen sarkık göğüsleriyle damga vuran Murat Boz; yerini Tolga Karel'e bıraktı. Karel'in bu halleri herkesi şaşırttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2013 Güncelleme 25 Temmuz 2013, 01:05
İkinci Boz vakası

İÇİNDEKİLER

Bodrum; yine bir ünlüyü faka bastırdı. Genç kızların sevgilisi Murat Boz, geçtiğimiz yaz çıktığı Bodrum tatilinde sarkık göğüsleriyle objektiflere takılmış ve haftalarca alay konusu olmuştu. Yakışıklı popçu, sıkı bir diyet ve spor programıyla sarkık göğüslerine veda ederken; yerini de Tolga Karel'e bıraktı.

ÇAPKINLIĞI BIRAKMIYOR!
Önceki gün Bodrum'da kaldığı otelde havuz keyfi yapan Tolga Karel, gizemli bir esmer güzelle koyu sohbete dalmışken objektiflere takıldı. Azeri manken Günay Musayeva ile evli olan ve bu evlilikten bir de oğlu bulunan Karel'in havuz başında çıktığı çapkınlık turundan çok sarkık göğüsleri dikkat çekti.

KEYFİ BİR ANDA KAÇTI
35 yaşındaki ünlü oyuncunun; göğüsleri Murat Boz'un geçtiğimiz sezonki halinden farksızdı. Bir dönem yaptığı sporu kestiği için göğüsleri ve göbeğinin sarktığı gözden kaçmayan Karel, bu halde görüntülenince de rahatsız oldu. Gazetecileri fark edince hemen odasının yolunu tutan ünlü oyuncu, yine de 2013 yazına sarkık göğüsleriyle damga vurmaktan kurtulamayacak gibi...

KARiZMAYI KURTARDI
Geçtiğimiz sene Bodrum'da çekilen sarkık göğüsleri yüzünden alay konusu olan Murat Boz; bu olaydan sonra kendisini spora adamıştı.

Kısa sürede formunu yakalayan ve kaslı bir vücuda sahip olan Murat Boz gibi; Tolga Karel'in de kendisini spora adayıp adamayacağı merak konusu oldu.

HALİL ÇİLİNGİR