İhanet acısı Çakır'ı dağıttı

Evlilik hazırlığı yaptığı İbrahim Çelikkol'un ihaneti yüzünden zor günler geçiren Deniz Çakır, fena dağıttı. Alkolü fazla kaçıran oyuncuyu dostları teselli etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2013 Güncelleme 26 Haziran 2013, 03:12
İhanet acısı Çakır’ı dağıttı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Deniz Çakır, evlilik planları yaptığı oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol'un geçtiğimiz hafta kendisine ihanet ettiğini öğrenince aşkını sonlandırmıştı. Günlerdir oldukça moralsiz olan ve ağzını bıçak açmayan Çakır, önceki akşam Arnavutköy Eftelya Balık'ta efkar dağıtmak istedi. Erkek kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte mekana giden güzel oyuncunun yüzü gece boyunca hiç gülmedi.

SAHİL HAVASI ALDI
Kadehleri arka arkaya deviren Deniz Çakır, çıkışta zor anlar yaşadı. Mekandan geç saatlerde ayrılan oyuncu, çağrılan taksiye binmedi. Alkolün etkisiyle yürümekte zorluk çeken Deniz Çakır'ı dostları daha sonra deniz kenarına götürdü. Burada banklarda oturarak biraz toparlanması beklenen oyuncunun ihanet acısını unutamadığı ve sürekli ağladığı öğrenildi.

GÖZLERi DOLDU!

Arnavutköy iskelesine doğru giden Deniz Çakır'ın yalpalayarak yürüdüğü gözlendi. Daha sonra bir bankta oturarak kendisini toparlamaya çalışan Deniz Çakır, ihanetle ilgili sorular karşısında çok üzüldü. Gözleri dolan Çakır, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" dedikten sonra evine gitti.

UFUK ÖZCAN