Şov başladı!

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, geleneksel Bodrum şovuna start verdi. Köpeğini yanından ayırmayan ikoncan, her zamanki gibi tarzıyla dikkatleri üzerine çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2013 Güncelleme 13 Haziran 2013, 02:25
Şov başladı!

İÇİNDEKİLER

Adı Bodrum'la özdeşleşen isimlerden Süreyya Yalçın, tatil sezonunu geç de olsa açtı. Ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı Türkbükü'ndeki villasına yaklaşık 2 hafta gecikmeli gelen ikoncan; önceki gün Yalıkavak'taydı. Sevgilisi Tugay Gökkaya ile Moon Beach isimli mekana giden Süreyya Yalçın, her zamanki gibi renkli görüntülere imza attı.

PÜSKÜLLÜ BİKİNİ, TAŞLI SANDALET
Evinde 20'den fazla köpek besleyen Süreyya Yalçın, 'Baby' isimli Pomeranian cinsi köpeğini bir an olsun kucağından indirmedi. Giyim tarzıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın; yine tarzıyla da dikkat çekti. Üzeri püsküllü beyaz bikinisini; taşlı ve leopar desenli parmak arası sandaletleriyle tamamlayan ikoncan; son derece de formdaydı. Bu arada Süreyya Yalçın'ın upuzun olan el ve ayak tırnaklarının bir bölümünü Swarovski taşlarla süslettiği de gözden kaçmadı. Sosyetik ikoncan; şimdilik 2013 yazında Bodrum'a tarzıyla damgasını vuran ilk isim oldu.

SERVETLiK TIRNAKLAR
Swarovski taşa düşkünlüğüyle tanınan Süreyya Yalçın; uzun tırnaklarıyla dikkat çekti. Siyah ojesinin üzerini taşlarla süslettirdiği gözden kaçmayan ikoncanın; el ve ayak tırnaklarına bu işlemi yaptırmak için yaklaşık 2 bin lira ödediği söyleniyor.

HALİL ÇİLİNGİR