Zoraki evlilik

'Evlilik, ancak çok gerekli durumlarda yerine getirilecek hukuki bir angarya' diyen Mirgün Cabas'ın Tuba Ünsal'la evlenmesi; 'Ünsal hamile mi?' dedirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2013 Güncelleme 02 Haziran 2013, 01:14
Zoraki evlilik

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasına sürpriz evlilikleriyle de damga vuran Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas, gündem oldu. Cabas; önceki gün Berlin Konsolosluğu'ndaki nikahın fotoğraflarını twitter'dan paylaştı. Cabas'ın sadece 1 yıl önce sarf ettiği şu sözler ise akıl karıştırdı: "Evlilik, benim gözümde ancak çok zorunlu durumlarda yerine getirilecek hukuki bir angarya. Ne bileyim, evlenmeden koruyamadığın bir hak filan vardır da, o zaman belki. Yoksa hiç kendimi nikahlı biri gibi düşünmedim."

ELİNDE MESAJ MI VAR?
Mirgün Cabas'ın ani değişimi de "Tuba Ünsal, hamile mi?" dedirtti. Güzel oyuncunun; nikahtan sonra çekilen fotoğrafta eliyle karnını tutması ise iddiaları güçlendirdi. Bu arada Cabas, önceki ilişkisinden de bir kız çocuğu sahibi olmuş ve sevgiliyle nikah masasına oturmaktan kaçınmıştı. Tuba Ünsal ise Cabas'la 3. evliliğine imza atmış oldu.

GÖBEĞE DiKKAT!

Önceki gün gazeteci aşkıyla kıydığı nikahtan sonra poz veren Tuba Ünsal'ın eliyle göbeğini tutması; hamilelik iddialarını daha da güçlendirdi.