Çalgılı çengili reklam işleri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 00:00
Çalgılı çengili reklam işleri

İÇİNDEKİLER

Çalgı Çengi filmiyle dikkat çeken ve İşler Güçler dizisiyle yıldızı parlayan Ahmet Kural, şöhretin ve sevilmenin keyfini sürüyor. Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Ahmet Kural'ın dizi replikleri ağızdan ağıza dolaşıyor. Başarılı performansları ve farklı tiplemeleriyle kısa sürede sevilen ekip, son dönemde Turkcell reklamı ile ekrana geliyordu.
1 milyon 700 bin dolar karşılığında anlaşma sağladıkları Turkcell için çekimlere devam eden ekip, şu sıralar Panama'da... Yeni reklam serisini tamamlamak üzere Panama'ya giden ekip önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecekmiş.
Bu arada ekibin en komik yakışıklısı Ahmet Kural, reklamdan kazandığı para ile son model bir Mercedes satın almış… Özel yapım olan Brabus ile İstanbul'da buluşacak olan Kural, kavuşmak için heyecanlandığı bu yeni oyuncağına tam 450 bin TL ödemiş... Ne diyelim; bize de kendisine 'Güle güle kullan' demek düşer...

* * *
KAYNAYAN EVLİLİKTE SON PERDE
Oktay Kaynarca ile Melek Angun'un boşanma davasını Angun'un karokala gidip, şikayetçi olmasıyla öğrenmiştik... Melek Angun, "Eşim beni yumrukladı" diyerek karakola gidip şikayetçi olmuş ve savcılık soruşturma açmıştı… Bu olay sonrası koruma altına alınan Melek Angun, evinden dışarı çıkmıyormuş… Oktay Kaynarca ise soluğu Bodrum Bitez'de bulunan evinde almış. Her gün gazete manşetlerinde yer alan Kaynarca, Bitez'deki evi ile aynı bölgede olan Sarnıç Beach'te stres atıyormuş… Ne tuhaftır ki Kaynarca; Melek Angun ile balayını da burada yapmıştı. Sıkıntılı günler geçiren Kaynarca'nın en büyük destekçisi ise yakın dostu Mehmet Aslantuğ'muş. Gazetecilerin olduğu yerlerden uzak durmaya çalışan Kaynarca, boşanacağı günü iple çekiyormuş.

* * *
TATİL DOPİNGİ
Emre Kınay ve Gamze Karaman, haklarında çıkan aşk dedikodularına, sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları açıklama ile noktayı koymuştu. Yanlış haberlerin önüne geçmek için aşklarını ilan eden ikili, tatil için Bodrum'u seçmiş.
Kınay'ın kiraladığı yat ile Bodrum koylarında romantik anlar yaşayan ikili, Yunan Adaları'na kadar uzanmış. Çiçeği burnunda çift, birkaç günlüğüne gittikleri Bodrum tatilini uzatma kararı almış...

* * *
NİŞANTAŞI'NA ÇARE ARIYOR
Nişantaşı, Nişantaşı olalı böyle zulüm görmedi… Bir zamanlar Taksim'de tinerci gençlerin saldırılarına maruz kalınırdı. İstanbul Emniyeti, Taksim bölgesini kontrol altına aldı. Şimdi tehlike çanları Nişantaşı için çalıyor.
Tam bir sanatçı arkadaşımla sohbete başlayacakken bir çocuk para istiyor, arkasından biri daha, biri daha derken onlarca çocuk etrafınızı sarmış oluyor.
Mekan sahipleri ve Nişantaşı sakinlerinin de rahatsız olduğu bu durum herhalde Başkan Sarıgül'ün kulağına gitmedi.
Mustafa Sarıgül bu durumdan haberdar olsa, hemen o çocukları toplayıp, eğitim hayatına geri kazandırır diye düşünüyorum.