Festival gibisin

Hülya Avşar, Chopard'ın davetlisi olarak gittiği Cannes'da fırtına gibi esti. Dünyaca ünlü bir yapımcıdan da teklif alan Avşar Kızı; taktığı 16 milyon liralık mücevherleri bile gölgeledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 02:54
Festival gibisin

İÇİNDEKİLER

Bu yıl bir filmle katılamadığımız 66. Cannes Film Festivali'nde Türkiye'yi temsil etmek Hülya Avşar'a düştü. Avşar Kızı; dünyaca ünlü mücevher firması Chopard'ın davetlisi olarak katıldığı festivalde güzelliğiyle büyüledi. 50 yaşındaki sanatçı; kırmızı halıda Chopard'ın zümrüt ve pırlanta taşlarla süslü 16 milyon liralık mücevherleriyle boy gösterdi. Cannes'a 15 kişilik ekibiyle giden Hülya Avşar; Melih Yazgan imzalı cesur kıyafetiyle de tam not aldı. Kırmızı halıdan sonra bir partiye katılan Hülya Avşar'a Hollywood'dan da teklif geldi. Dünyaca ünlü yapım firması Movie Max'in patronu Hülya Avşar'ın oturduğu masaya gitti ve Avşar'a "Birlikte çalışalım" teklifi yaptı.

'İYİ Kİ CEYLAN VAR'
Cannes Film Festivali'ne katılmaktan dolayı gururlu olduğunu söyleyen Hülya Avşar, ekledi: "Bu sene bir filmimiz burada yarışmıyor ama Allah'tan Nuri Bilge Ceylan ile Fatih Akınlar var. Burada onlar sayesinde yüzümüz hâlâ gülüyor."



DEKOLTESİ OLAY YARATTI
Kırmızı halıda sırtını açıkta bırakan bir kıyafetle yürüyen Hülya Avşar'ın cesareti; sosyal medyada da olay yarattı. Avşar Kızı için twitter'da şöyle yorumlar yapıldı:
"Kim der bu kadın 50 yaşında diye?", "Ben bir kadın olsam, Allah'ın bana Hülya Avşar güzelliği vermesini dilerdim", "Eski sevgilileri hüngür hüngür ağlıyor olmalı!".

* Güzel yıldızın Melih Yazgan imzalı siyah kostümünün en dikkat çeken detayı; tüm sırtı açıkta bırakan dekoltesi oldu.
* Chopard'ın Dünya Müdürü Alexandre Massines kırmızı halıda arz-ı endam eden Hülya Avşar; "Burada olmaktan bir kadın ve sanatçı olarak gurur duydum" dedi.