Dev gaf!

Konserinde repertuar sehpası kaldırılmasını isteyen Işın Karaca, bir gafa imza attı. "Ben yaşlı mıyım, onu ihtiyar sanatçılar kullanıyor" diyen şarkıcı, pop müziğin iki devi Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'ya gönderme yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2013 Güncelleme 05 Mayıs 2013, 00:42
Dev gaf!

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini yapan Işın Karaca, önceki gün sahne aldığı Jolly Joker'de büyük bir gafa imza attı. "Her Şey Aşktan" isimli albümünün ilk konserini veren Karaca, sahne performansı kadar yaptığı açıklamalarla da olay yarattı. Verdiği kilolarla dikkat çeken şarkıcı, bol bol dans ettiği gecede şarkı sözlerinin bulunduğu repertuar sehpasının sahneden kaldırılmasını isterken yaptığı espriyle herkesi şaşırttı. "Ben yaşlımıyım Onu ihtiyar sanatçılar kullanıyor" diyen Işın Karaca'nın bu göndermesi akıllara pop müziğin iki dev ismi Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'ı getirdi. 67 yaşındaki Süperstar ve 59 yaşındaki Minik Serçe, şarkı sözlerini unuttukları için sahnede prompter denilen cihazı kullanıyor. İki usta sanatçının Işın Karaca'ya nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu oldu.

Prompter nedir?
Program sunumlarında sunucunun yazıları okuduğu ekrandır. Objektifin önündeki cama altta çapraz ve ters duran bir ekrandan yazılar üsten aşağı doğru akar.

UFUK ÖZCAN