Katliama dev tepki

150 çinçilla öldürülerek elde edilen 250 bin liralık kürküyle hava atan Bülent Ersoy'a tepki yağdı. Vatandaş; 'Vicdansız' diyerek Diva'yı topa tuttu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 00:00
Katliama dev tepki

İÇİNDEKİLER

Bülent Ersoy'un yaptığı şıklık katliamı gündem oldu. 150 çinçillanın katledilmesiyle elde edilen kürkü için "250 bin liralık kürkten Türkiye'de sadece bende var" diyen Diva'nın bu tavrı; herkesin tepkisini çekti.

Sosyal paylaşım sitelerinde on binlerce kişi tarafından yerin dibine sokulan Bülent Ersoy'u; önümüzdeki günlerde bazı hayvansever örgütlerin bir araya gelerek protesto edeceği de söyleniyor.

TWİTTER
* 250 bin liralık çinçilla kürkü giyip 'Hayvan dostuyum' diyen Bülent Ersoy; biz dostlarımıza canlı halde sarılmayı tercih ediyoruz.
* Bazı canlılar postuyla doğar; bazıları da insan olmasına rağmen illa o posta girmek ister.
* Doğanın kanunu bu... Büyük hayvan, küçük hayvanı yer!
* Kürk hayvana yakışır; Bülent Ersoy'a da çok yakışmış!
* Bu nasıl bir müsriflik, nasıl bir vicdansızlıktır? Anlamak imkansız...
* Kürk giyip 'hayvan dostu' olduğunu söyleyen Diva... Seninki dostluk değil; akrabalık.
* Şarkıcı Yeliz, Ersoy'a tepki gösteren isimlerin başında geldi. Yeliz; twitter'da şöyle yazdı: "Ne çabuk unuttunuz 'hak' beklediğiniz o günleri Bülent Hanım. Bu kadar da değil; yazık çok yazık!"

KÜRK GİYENE GAZ SIKACAK
Hayvan dostu Sevda Demirel, kürk giyenlere karşı ilginç bir önlem aldı. City's'de yemek yiyen Demirel; "Yurt dışında olduğu gibi kürk giyenlere gaz sıkacağım" dedi.

SEN DE Mİ HANDE!
Oyuncu Hande Ataizi, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Leopar desenli kürküyle dikkat çeken Ataizi, "Kürkünüz gerçek mi?" sorusuna yanıt vermek istemedi.