Sokak kavgası

Modacı Cemil İpekçi, Nişantaşı'ndaki süslemeleri övdü. Sema Çelebi, 'İsraf' deyince İpekçi; sert çıktı: "Yüzüne harcadıklarınla kaç aile geçiniyor bu ülkede; haberin var mı?"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2013 Güncelleme 02 Ocak 2013, 02:29
Sokak kavgası

İÇİNDEKİLER

Yılın ilk magazinsel polemiğine sosyetik Sema Çelebi ile modacı Cemil İpekçi imza attı. Her şey; İpekçi'nin twitter'da Nişantaşı'nda yılbaşı için yapılan süslemeleri övmesiyle başladı. Çelebi, ünlü modacıya; "Yapılan masrafa günah; israfa gerek yok" deyince kavga çıktı. Cemil İpekçi, Sema Çelebi'ye "Bunu sen mi söylüyorsun Sema! Yaşamını bilmesem inanacağım" dedi ve ekledi: "Hepimizin, her zaman abartılı hayatı olmuştur karnı aç olanlara göre. Eğer bunları hissediyorsan giyim kuşamından, gençlik harcamalarından vazgeçince kaç kişinin karnı doyar; onu hesapla. Unutma; sadece yüzlerimize harcadığımız parayla kaç aile geçiniyor bu ülkede?" Sosyetik Sema Çelebi'nin "Ne biliyorsun benim yardım yapıp yapmadığımı; popomu twitter'da mı açacağım; sen bil diye" sözlerinden sonra Cemil İpekçi, eleştirisinin dozunu arttırdı. Modacının sözleri şöyleydi:

'SOSYETE GÜLLERİ!'
"Terbiye ile adap; botoksla olmuyor. Bazıları boya küpüne de girse nereden geldiği ve terbiyesi ortaya çıkıyor. Sosyete gülleri, sonradan olmaların; paralarını har vurup harman savuranların kendilerini sosyalist gibi göstermeleri gülünç. "


UFUK ÖZCAN - HALiL ÇiLiNGiR