Star Wars

Gökyüzünde yıldız alıp kendi adını veren Murat Boz ve Petek Dinçöz gibi ünlülere Kenan Doğulu da eklendi. Beren Saat; sevgilisine yaş gününde yıldız hediye etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2012 Güncelleme 13 Ağustos 2012, 00:00
Star Wars

İÇİNDEKİLER

Ünlü isimlerin son tutkusu, efsane film "Star Wars"a taş çıkartıyor! Birkaç yıl önce başlayan "yıldız alma' trendi; son aylarda yeniden moda oldu. Gökyüzünde adı yazılı olan ünlü isimlere son olarak Kenan Doğulu eklendi. Ünlü popçunun ismini göklere yazdıran isim ise sevgilisi Beren Saat'ti. Güzel oyuncu; Doğulu'ya 31 Mayıs'taki yaş gününde eşi benzeri görülmemiş bir jest yapmak için kolları sıvadı.

243 TL'YE UNUTULMAZ HEDİYE
İnternetteki "yildizal.com" sitesine başvuran Beren Saat, 243 TL'ye bir yıldız aldı. Saat, yıldıza da "Kenan Doğulu" ismini verdi. İnternet sitesindeki yıldızlardan aldığınızda; sahip olduğunuz yıldızın koordinatlarının belirtildiği sertifikası, yıldızın ait olduğu takımyıldızının mitolojik portresi ve yıldızınızın uzaydaki yerini gösteren renkli gökyüzü haritası da hediye ediliyor.

31 MAYIS'TA BÜYÜK JEST
Beren Saat, Kenan Doğulu'nun 31 Mayıs'taki yaş gününde romantizmini konuşturdu. Güzel oyuncu, aşkına 'Kenan Doğulu' adını verdiği bir yıldız aldı.

ÜNLÜLER GÖKYÜZÜNDE
Gökyüzünde kendi isimlerini taşıyan yıldızları olan ünlüler arasında; Nurgül Yeşilçay, Murat Boz, Petek Dinçöz, Nil Özalp, Serdar Ortaç, Selin Toktay, Ali Sunal, Aylin Coşkun ve Burak Sergen de bulunuyor.