Ebru lüks yaşar

Kıbrıs'ta sahne alan Ebru Yaşar 200 bin TL'lik pırlanta yüzüğü ve tırnaklarıyla hava attı. 'Hediye mi?' sorusunu duyunca ise odasına kaçtı! Kıbrıs'ta sahne alan Ebru Yaşar 200 bin TL'lik pırlanta yüzüğü ve tırnaklarıyla hava attı. 'Hediye mi?' sorusunu duyunca ise odasına kaçtı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2012 Güncelleme 10 Temmuz 2012, 01:24
Ebru lüks yaşar

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatil yapan ve objektiflere bikinili poz veren Ebru Yaşar, önceki gün Kıbrıs'taki Golden Tulip&Pasha Oteli'nde sahne aldı. Program öncesi soruları yanıtlayan Ebru Yaşar'ın parmağına taktığı 200 bin liralık pırlanta yüzüğü dikkat çekti. Seksi şarkıcının bir tırnağını da pırlantayla kaplatması gözden kaçmadı.

Eski sevgilisi Dinçer Azaphan'ın Bodrum'da olduğunu öğrenince soluğu orada aldığı iddia edilen Ebru Yaşar, konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Parmağındaki pırlanta yüzüğünün 200 bin lira olduğunu belirten şarkıcı, "Yüzüğü kendiniz mi aldınız yoksa birinden hediye mi?" sorusuna cevap vermeyerek odasına kaçtı.

ERKEKLERE YAZIK!
'
Vücuduna güvendiğini söyleyen Ebru Yaşar; "Allah'a şükür benim selülitim yok. Hoş bir görüntü değil selülit. Bir kadın bile bu durumdan rahatsız oluyor. Siz bir de erkekleri düşünün. Gerçekten yazık. Onlar hiç görmek istemez böyle bir şeyi' dedi.