Can'ı yediler!

Sertab Erener ile Hande Yener, 'Can Bonomo, politik nedenlerden dolayı 7. oldu' yorumuna katılmadı. İki şarkıcı, Bonomo'nun 1.'liği hak etmediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 07 Ekim 2017, 14:06
Can’ı yediler!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin umutla beklediği Eurovision Şarkı Yarışması, Can Bonomo'nun 7.'liği ile sonuçlandı. Vatandaşlar, genç şarkıcının "politik nedenlerden dolayı kaybettiğini" savunurken; Can Bonomo'ya meslektaşlarından onay çıkmadı. Sertab Erener ve Hande Yener, genç şarkıcıyı eleştiren isimlerin başında geldi.

EN 'BABA' ONAY
Her iki şarkıcı da; Can Bonomo'nun kazanmayı hak etmediğini savundu. Bütün eleştirilere kulak tıkayan genç şarkıcı ise; "Tek beden, tek ses olduk. Her şeyden önemlisi birbirimizi kazandık. İlk 10'a girdiğim için gururluyum" dedi. Genç müzisyenin babası Yaşar Bonomo da; "Bana göre büyük başarı. Oğlumla gurur duydum. Can, daha iyi yerlere gelecek" dedi.

ÇAKMAM BiRiNCi
Israrla Eurovision'a katılmak istediğini söyleyen Hande Yener, "Birinci olmadığımıza şaşırmadım" dedi. İsveçli Loreen için "Benim çakmam" diyen Yener, bu sözleriyle tepkisini dile getirdi. Hande Yener; "İyi müzik ve iyi sahne şovu yaparsanız Sertab gibi kazanırsınız" dedi!

HAK EDEN KAZANDI
2003'TE katıldığı Eurovision'da 1. olan Sertab Erener, Bonomo ile ilgili konuştu: "Can, elinden geleni yaptı. İsveç adına yarışan Loreen'i tebrik ederim, birinciliği o hak etti. Birincilik sadece politika ile elde edilmiyor."