Biz ayrılamayız

Adı başka isimlerle anılan Arda Turan, hâlâ sevdiği Sinem Kobal'a basın aracılığıyla barış çağrısı yaptı. Düşünüp taşınan güzel oyuncu, 'aşka devam' kararı alıp Madrid'e gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2012 Güncelleme 16 Mayıs 2012, 02:06
Biz ayrılamayız

İÇİNDEKİLER

Aşk, ayrılığa yenik düşmüyor! Buna en güzel kanıt da Sinem Kobal ile Arda Turan oldu... Sürpriz bir şekilde ayrılan genç çift, 2 ay görüşmedi. Sinem Kobal, uğruna İspanya'ya gittiği Arda Turan'la bu süre boyunca hiç konuşmadı. Atletico Madrid'in yıldızı Arda ise aşkının peşini hiç bırakmadı. Gözde çifti bir araya getiren ise dedikodular oldu!

MESAJ YERİNE ULAŞTI
Arda Turan, adı sosyetik Selin İmer ile anılınca 'aşk yok' demek için Sinem Kobal'ı aradı. Kobal, telefona yanıt vermeyince de Arda Turan, basın açıklaması yaptı. "Sinem Kobal'a duygularımdan dolayı başka biriyle ilişki yaşayamam" diyen ünlü futbolcu, eski aşkına "Seni hâlâ seviyorum" mesajı gönderdi. Bu olaydan sonra ilişkisini gözden geçiren Sinem Kobal da 5 gün önce Arda Turan'ı aradı ve çift yeniden bir araya geldi.

HAFTA SONU MADRiD'DEYDi
Geçtiğimiz Perşembe günü Arda Turan'ın barış çağrısına olumlu yanıt veren Sinem Kobal, soluğu Madrid'de aldı. Hafta sonunu birlikte geçiren güzel oyuncu ile Arda Turan'ın burada yaz aylarında evlenmek için karar aldığı dedikodular arasında.

* Arda Turan'ın adı Selin İmer ile anılırken; Sinem Kobal'ın da ismi Tolgahan Sayışman ile anıldı. Bu dedikodular da çiftin barışmasını tetikledi.