Hollywood ışıl ışıl

Saadet Işıl Aksoy, Penelope Cruz ile aynı filmde buluştu. Bosna Savaşı'nı anlatan film; 2012'de tüm dünyada gösterilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 00:00
Hollywood ışıl ışıl

İÇİNDEKİLER

Kaliteli duruşu ve güzelliğiyle yeni nesil oyuncular arasında farklı bir yere sahip olan Saadet Işıl Aksoy, yabancı yapımcıların da dikkatini çekti. Rol aldığı filmlerle bugüne kadar birçok ödülün de sahibi olan Aksoy, gizlice Hollywood dünyasına adım attı. Saadet Işıl Aksoy, ünlü yıldızlarla aynı projede yer aldı.

YÖNETMENİ BİR İTALYAN
İtalyan yönetmen Sergio Castellitto'nun "Venuto al Mondo" adlı filminde rol alan oyuncu; Penelope Cruz ile aynı projede yer almanın heyecanını yaşadı. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda Hırvatistan'da başlayıp İtalya'da sürecek film; 1992-95 arasındaki Bosna Savaşı'nda eşini kaybeden bir kadının trajik öyküsünü

DEV KADRO
Türk oyuncunun rol aldığı filmin Penelope Cruz'un dışında bir başka yıldızı daha var. Filmde; "Komşu Kızı" ve "Özgürlük Yolu" gibi yapımlarda rol alan Emile Hirsch de boy gösteriyor.

SIRADA iTALYA
"Venuto al Mondo" filminin ilk sahneleri; Hırvatistan'ın gözde adası Kurcula'da çekildi. Filmin geri kalanı ise İtalya'da yapılacak.