Pişkinler

Birbirlerine hakaretler yağdıran Ece Gürsel ile İsmail Tunçbilek, birlikteydi. Kendi dediği her şeyi de inkar eden model, 'pes' dedirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2011 Güncelleme 18 Eylül 2011, 00:00
Pişkinler

İÇİNDEKİLER

Çok değil bundan 2 ay önce Ece Gürsel ile İsmail Tunçbilek, şiddetli bir kavgaya tutuşmuştu. Tunçbilek, ünlü model için; "Yalak, bulaşık. İki yüzlü, sahte insan" gibi ağır sözler sarf ederken; Ece Gürsel de müzisyen aşkını mahkemeye vereceğini söylemişti.

Ancak bu sözler çabuk unutuldu, ünlü çift tükürdüklerini yalamakta çok gecikmedi. "Reklam" denilen ilişkilerini bitirdiklerini twitter'dan duyuran Ece Gürsel ile İsmail Tunçbilek, önceki akşam ise "Biz hiç ayrılmadık ki!" dedi.

YALANDAN KiM ÖLMÜŞ!
Ünlü manken, 5 Mayıs'ta bir gazeteye verdiği röportajında; "İlişkimiz yürümediği için İsmail ile ortak bir karar alıp ayrıldık" demişti. Gürsel, önceki akşam bu sözlerini de inkar etti:

"Birlikteliğimiz uzun süredir sürüyor. Ayrıldığımızı kim söylemiş!" Gürsel, Tunçbilek evli olduğu dönemde müzisyenle aşkını da inkar etmişti.

ALBÜM İÇİN REKLAM KAMPANYASI
Ece Gürsel'in ilk albümü "Yarı Farkında" için bir araya gelen ikilinin bu tavırları; reklama bağlandı. Gürsel, satışları iyi gitmeyen albüm için bütün birikimini harcamıştı.