Hastaneden racon kesti!

İbrahim Tatlıses, Bodrum'a giden Didem'in peşine adam taktı. İbo, oryantali bikinili pozları yüzünden değil; bir erkekle yakınlaştığı için kapı dışarı etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2011 Güncelleme 17 Temmuz 2011, 01:05
Hastaneden racon kesti!

İÇİNDEKİLER

ADIM ADIM TAKİP
Uğradığı silahlı saldırıda ölümden dönen İbrahim Tatlıses, Maltepe'deki bir hastanede tedavi görmesine rağmen kabadayılığı elden bırakmadı. İddialara göre İbo; Bodrum tatiline çıkan 5 yıllık dansözü Didem'in peşine gizlice bir adam taktı. Ünlü oryantali adım adım takip eden İbo'nun adamı, Didem'i Türkbükü'ndeki bir mekanda fotoğrafladı.

HER ŞEYİ ALDI
Dedikodulara göre; fotoğraflarda dansöz, İstanbullu bir gençle sarmaş dolaştı. Didem'in gencin kucağında otururkenki pozları, Tatlıses'e ulaştı. Oryantalle görüşmemesi için tehdit edilen genç, apar topar İstanbul'a döndü. İbo ise Didem'le anlaşmasını feshetti; hem de dansözden kredi kartları ile kendisine tuttuğu evi geri aldı. Didem, şimdilerde beş parasız İstanbul'da...

'KIZINI' PARASIZ BIRAKTI!
İmparator, Didem için "Kızım" dediği basın açıklamasında; oryantalle sözleşmesini feshettiğini duyurmuş; Didem'e bundan sonraki hayatında başarı dilemişti.