Skandalboy

Playboy'un 85 yaşındaki patronu Hugh Hefner'ın malikanesindeki kirli çamaşırları ortaya döküldü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 00:00
Skandalboy

İÇİNDEKİLER

Erkek dergisi Playboy'un 85 yaşındaki patronu Hugh Hefner'ın sırları açığa çıktı! Playboy malikanesindeki skandalları açıklayan Playboy'un eski güzellerinden Kendra Wilkinson'dı. Kendra, "sapık" olarak tanımladığı Hugh Hefner için şunları söyledi: "Playboy güzellerini her türlü cinsel ilişkiye zorlar. Hugh, genç erkeklerle de ilişkiye girer. O malikanede yaşıyorsanız, uyurken bile taciz edilirsiniz. Hugh, evde sürekli çıplak dolaşır ve bizim de çıplak dolaşmamızı ister. Yatağa bağlamak gibi her türlü cinsel fanteziyi yapmak ister. Hugh Hefner, 100 bin dolar karşılığında Jennifer Lopez ve Kim Kardashian ile de cinsel ilişkiye girdi."

Viagra niyetine fındık!
İlerleyen yaşına rağmen cinsel gücünü koruyan Hugh Hefner'ın nasıl beslendiğini de yine Kendra Wilkinson açıkladı. Cinsel gücü arttırıcı hap kullanan Hefner'ın bir günlük beslenme programı ise şöyle:
Her sabah haşlanmış yumurta, tereyağ ve bal tüketen Hefner, öğlen tavuk ve patates yiyor. Playboy patronu akşam yemeğinde ise biftekten vazgeçmiyor. Fındık ve çikolata yemeden günü bitirmiyor.