Ayvalık 40'lara döndü

İddialı dönem dizileri ile adından söz ettiren atv'nin yeni bombası 'Her Şeye Rağmen' için sahil kasabası Ayvalık, 1940'lı yıllara geri döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2011 Güncelleme 12 Şubat 2011, 02:23
Ayvalık 40’lara döndü

İÇİNDEKİLER

atv adından çok söz ettirecek muhteşem bir dönem dizisini ekranlara getiriyor: 'Her Şeye Rağmen' Avşar Film tarafından çekilen dizinin proje tasarımını, her yaptığı diziyle adından söz ettiren tecrübeli bir isim Tomris Giritlioğlu üstleniyor. Kostüm tasarımını Naz Erayda'nın yaptığı dizi Ayvalık'ta döneme uygun bir şekilde hazırlanan 14 ayrı mekanda çekiliyor. Hikayesi 1935 ve 1945 yılları arasında geçen, hazırlıkları dört ay öncesinde başlayan dizide ana karakterler için toplam 200 kostüm dikildi ve bin metre kumaş kullanıldı. Kadın kostümlerinin uygulaması Semiha Erbaş, erkeklerin ki ise Migret Özcan tarafından yapıldı. Kostümü tamamlayan aksesuarlara da özen gösterildi. Toplam 286 adet takı, kol düğmesi, kravat iğnesi, şapka iğnesi, saç tokası, Boybeyi tarafından özel olarak hazırlandı. Erkek ve kadın şapkaları, çantalar, eldiven ve kemerler her karaktere göre yeniden yaptırıldı.

HER ŞEYE RAĞMEN
Yapım : Avşar Film
Yapımcı : Şükrü Avşar
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu
Yönetmen : Ümmü Burhan
Senaryo : Ayhan Sonyürek
Sanat Yönetmeni : Erol Taştan
Kostüm Tasarım : Naz Erayda
Oyuncular : Can Nergis, Gülcan Arslan, Tuğçe Kumral, Erol Gedik, Nur Sürer, Avni Yalçın, Engin Şenkan, Laçin Ceylan, Burak Sarımolla, Bülent Düzgünoğlu, Efe Ünal, Tülay Günal