Sibel Can, Engincan'ı ayırdı

Sibel Can ve eski eşi Sulhi Aksüt oğulları Emir için yeniden bir araya gelince, Can'ın Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan, çareyi başka bir eve çıkmakta buldu!

Giriş Tarihi 25 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 25 Ocak 2011, 19:18
Sibel Can, Engincan’ı ayırdı

İÇİNDEKİLER

Boşandıkları halde oğulları Emir yüzünden görüşmeye devam eden Sibel Can ve Sulhi Aksüt, herkesten gizleseler de yeniden birleştiler. Emir'in babasıyla bir arada yaşama arzusunun barışma kararında en büyük etken olduğu söyleniyor. Daha önce çiftin boşanma sürecinde görüşmeleri nedeniyle sorun çıkaran, Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden olan oğlu Engincan için ise yeni bir formül bulundu: Ayrı bir ev!

BU KEZ OĞLUNA DANIŞTI

1999 yılında Hakan Ural'dan olaylı bir şekilde ayrılan Sibel Can, çok geçmeden işadamı Sulhi Aksüt ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evliliğinden Emir adında bir oğulları olmuştu. Ancak bir süre sonra Aksüt'ün kötü giden işleri evliliklerinin de çatırdamasına neden oldu. Çift ilişkilerini iki yıl önce sonlandırmış, geçtiğimiz Eylül'de de boşanma davaları sonuçlanmıştı. Ayrılık sürecinde Aksüt'ün, oğlu Emir'i görme bahanesiyle her gün Can'ın evine uğraması sanatçının Hakan Ural ile evliliğinden olan çocukları Engincan ve Melissa'nın annelerini bırakıp Ural'ın yanına taşınmalarına neden olmuştu. Melissa annesinin baskısıyla eve geri dönse de, Engincan'ın tepkisi daha uzun sürdü. Ancak maddi imkanlarının kısıtlanması nedeniyle o da geçtiğimiz aylarda annesinin evine geri dönmüştü... Sibel Can ve Sulhi Aksüt arasındaki buzlar bir süre önce çözülüp iki eski eş yeniden birlikte olma kararı verince ilk tepki yine Engincan'dan geldi... Sibel Can bu kez temkinli davranarak oğluna barışma ile ilgili düşüncelerini sordu.

ENGİNCAN'A EV KİRALADI


19 yaşındaki Engincan, annesinin isteğini bu kez bir şartla kabul etti. Engincan, artık Aksüt ile aynı evde yaşamak istemediği için ayrı eve çıkmak istediğini söyleyince Sibel Can oğluna Acarkent'ten bir daire kiraladı.

MIAMI'YE GİDECEK

Önümüzdeki yıl, yazlık evlerinin de bulunduğu ve ailece tatil için sık sık gittikleri Miami'de bir üniversiteye gidip ekonomi eğitimi almaya hazırlanan Engincan'ın, bu süre içinde yalnız yaşamaya alışması için bu teklife "Evet" dendiği iddia ediliyor.