Sinem Kobal'a ikinci şok!

Arda Turan'la yaşadığı aşk nedeniyle Beşiktaş taraftarlarının daha önce Nişantaşı'nda sette küfürle taciz ettiği oyuncu Sinem Kobal, aynı semtte ikinci şoku yaşadı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2011, 12:02
Sinem Kobal’a ikinci şok!

İÇİNDEKİLER

Küçük Sırlar dizisinin Teşvikiye'deki sokak sahnelerinde 'Su' karakterini canlandıran Kobal'a, bu kez yakındaki bir okulun öğrencileri, ıslıklarla ve bağırıp laf atmak suretiyle zor anlar yaşattı. Kolundaki çantası, topuklu ayakkabıları ve giydiği uzun elbisesiyle ilgi odağı olan Kobal'a dünyaca ünlü bir mağazanın önündeki alışveriş sahnesinde Ecem Uzun ile Yıldız Kültür eşlik etti.

"BÜYÜTMEYE GEREK YOK"

Bu sırada yakındaki bir okulun öğrencileri, fark ettikleri oyunculardan özellikle Kobal'ı ve set ekibini sözlü tacizleriyle bunalttı. Pencereden bağırıp ıslıklar çalan, bazen de işin dozunu kaçırıp küfür eden öğrencileri duymazdan gelen Kobal'ın moralini bozmadığı gözlendi. Set ekibinden görevlilerin okul yönetimine durumu bildirmesiyle ortam sakinleşirken, çekimler iki saat içinde tamamlandı. Kobal, öğrencilerin tezahüratları için, "Olur o kadar, önemli değil. Büyütmeye gerek yok" diyerek evinin yolunu tuttu.