Sinirinizi saçınızdan çıkarm

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2011 Güncelleme 19 Ocak 2011, 00:00
Sinirinizi saçınızdan çıkarm

İÇİNDEKİLER

Her insanın moralinin bozuk olduğu zamanlar vardır. Ya eğlenceye ya da alışverişe gideriz... Ya da kuaför salonlarına atarız kendimizi hıncımızı saçlarımızdan çıkartırız... Böyle durumlarda hanımlar bir anda renk ve model değişimine giderler. Tabi sonuç istedikleri gibi olduğunda bir sorun yok.
Peki ya istemedikleri gibi olursa? Saçları eski haline getirmek için saçların üzerinde operasyon yapar gibi devamlı işlem uygularız. Ne kadar kaliteli ürün olursa olsun saçlarında kaldırabileceği bir güç vardır.
Benim hanımlardan istediğim, senelerce kullandığınız (özellikle açık renkli saçlar için) uygulamadan önce iyi düşünün. Bir anlık öfke ya da moral bozukluğu neticesinde yıllarca yıpranmış saçlarla dolaşmak zorunda kalmayın. Çünkü saçlarınız bir günlük değil, ömür boyu sizinle beraber.

MERAK ETTİKLERİNİZ
Benim saçım yoğun röfleli. Bu yüzden yıpranmış gözüküyor. Ama ben hacim kazansın diye perma yaptırmak istiyorum. Saçlarım bunu kaldırır mı?
Hülya K.
Evet saçlarınız permayı kaldırır. Yalnız uygulanacak ilacın çok hafif olması ve yapılmadan önce koruyucu kullanılması gerekir.

Saçlarım daha önce yoğun röfleliydi. Değişiklik olsun diye koyulaştırdım. Fakat saçlarım yıprandı.
Şimdi tekrar açmak istiyorum tavsiyeniz ne olur? Aylin H.
Röfleli saçlarınız kuvvetli oksidanla hazırlanan boyadan yıpranmış olabilir. Tekrar açmak istediğinizde mutlaka biraz daha yıpranacaktır. Kuaförünüzle iyi diyaloğa girin.

Benim düğünüm var. Ama saçlarım ensemde. İstediğim saç modeli uzun ve örgü şeklinde. Bu modeli nasıl uygulatabilirim? Hilal N.
İstediğiniz saç modelini gelin başına uygulamak için önce yarım ay şeklinde yoğun postiş almalısınız. Enseye takılacak saçla istediğiniz modeli elde edersiniz.

Saçlarım çok fazla düz. Şekil veremiyorum. Burak Y.
Çok düz saçların kesiminde yapılması gereken 2 model var. Ya çok kısa ya da çok uzun kesim. Düz saçlara orta boyda şekil veremezsiniz. Kısa olursa ürünlerle uzunken de elinizle rahat şekil verebilirsiniz.