Pratik bilgilerle yaşamınızı kolaylaştırın

Büyük miktarda patatesiniz varsa, torbanın içine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önleyecektir.
Kullanılmış limon kabuklarını rendeleyip şeker ile karıştırın.
Kavanozun içinde buzdolabında uzun süre saklayabilirsiniz. Böylece pasta yaparken elinizin altında bulunur.
Kızartma yağını birkaç kez kullanabilirsiniz.
Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için, kızgın yağın içine bir dilim ekmek atın.
Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa, rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak için, 1 adet patatesi soyup yemeğinize doğrayın ve birkaç dakika kaynatın.
Süt kaynarken içine bir parça tuz atarsanız kaymak tutmasını önlemiş olursunuz.
Sütün taşmasını önlemek için sütü kaynatacağınız tencerenin ağız kısmına sıvı yağ sürün.
Ellerdeki soğan, sarımsak kokularını giderebilmek için ellerinizi haşlanmış patatesle ovun.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.